Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Įmonių aprašymai>Praktikos ataskaita: prieskonių perdirbimo įmonė UAB "Saldva"
   
   
   
-2
naudingas 0 / nenaudingas -2

Praktikos ataskaita: prieskonių perdirbimo įmonė UAB "Saldva"

  
 
 
1234567891011121314151617181920212223242526
Aprašymas

Prieskonių perdirbimo įmonės UAB "Saldva" pristatymas. Prieskonių mišiniai. Pasaulio virtuvė. Prieskoniai, pagardai, kvapnios žolelės. Įvairūs riešutai, džiovinti vaisiai, kava ir arbata. Prieskoniai ir maisto priedai maisto pramonės gaminiams. Įmonės "Saldva" vizija. Įmonės "Saldva" misija. Strateginiai tikslai, įtakojantys rinkodaros skyriaus darbuotojų funkcijas. Įvadas. UAB "Saldva" konkurentų tyrimas. Informacija apie įmonės išorinė aplinką. Makroaplinkos analizė. Konkurentų analizė. Įmonės SWOT analizė. Tyrimo rezultatų analizė. Tyrimo išvados. Priedai (1). Darbas iliustruotas grafikais.

Ištrauka

B.Šifrin įmonė "Saldva", pradėjusi savo veiklą 1994 m., gamina ir fasuoja įvairius prieskonius, jų mišinius, pagardus, konditerines žaliavas, taip pat arbatą ir kakavą, yra didžiausia prieskonių perdirbimo įmonė Lietuvoje. Įmonės produkciją būtų galima suskirstyti į dvi grupes: plačiai vartotojų grupei skirti prieskoniai,prieskoniai ir maisto priedai maisto pramonės gamintojams. UAB "Saldva" turi platų prekių asortimentą. Pagrindinės prekių grupės yra šios:
Prieskonių mišiniai. Mišiniai skirti specializuotiems prieskonių vartotojams, tokiems kaip žuvies, mėsos, pieno perdirbimo įmonėms, konditeriniams cechams;
Pasaulio virtuvė. Tai pasaulio virtuves jungiantys prieskoniai. Kiniški, indiški, Rytų šalių bei meksikietiški prieskonių mišiniai, pagaminti pagal tradicines šių šalių virtuvių receptūras iš aukščiausios rūšies prieskoninių žolelių ir daržovių;
Prieskoniai, pagardai, kvapnios žolelės. Prieskoniai, pagardai ir kvapniosios žolelės - tai viena gausiausių "Saldvos" produkcijos grupių. Ši grupė apjungia ne tik populiariausius prieskonius, pagardus, tokius kaip juodieji, kvapieji, baltieji pipirai, lauro lapai ir pan., tačiau ir mažiau naudojamus prieskonius, tokius kaip kardamonas, muskato riešutai, imbieras.
Įvairūs riešutai, džiovinti vaisiai, kava ir arbata. Saldvos" riešutai ir džiovinti vaisiai - tai viena produkcijos grupių, kurios daugelis produktų turi unikalią savybę - yra universalūs. Riešutai ir džiovinti vaisiai gali būti valgomi vieni kaip užkandis arba jais pagardinami tiek konditeriniai, tiek kulinariniai gaminiai;
Prieskoniai ir maisto priedai maisto pramonės gaminiams. "Saldvos" kompleksiniais mišiniai – tai kokybiški, o svarbiausia - ekonomiški kompleksiniai priedai ir prieskonių mišiniai, pagaminti pagal lietuvišką skonį, plačiai taikomi mėsos, žuvies pramonėje. "Lietuviškam skoniui – lietuviški produktai" – toks pagrindinis šios produkcijos šūkis.
Kad organizacija optimaliai veiktų, būtina, kad visuose lygiuose atitinkamuose padaliniuose, atitinkami žmonės gerai žinotų savo vietą, darbą, vaidmenį ir atliekamas funkcijas. Įmonės valdymo ir organizacinė struktūra.(1 lentelė). ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-01-09
DalykasĮmonių aprašymų praktikos ataskaita
KategorijaVadyba >  Įmonių aprašymai
TipasPraktikos ataskaitos
Apimtis24 puslapiai 
Literatūros šaltiniai5
Dydis78.12 KB
AutoriusIndre
Viso autoriaus darbų19 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasMedelienė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
FakultetasVerslo vadybos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Praktikos ataskaita prieskoniu perdirbimo imone [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-2
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą