Įvadas. Darbo sauga restorane "Čili kaimas". Bendrieji darbo saugos, sanitarijos ir higienos reikalavimai. Technologinių įrengimų eksploatavimo ir darbo saugos reikalavimai. Priešgaisrinės saugos reikalavimai. Pirminio apdorojimo skyriai. Daržovių apdorojimo patalpa. Daržovių valymo skyriaus įrengimų veikimo principai, eksploatacija ir darbo sauga. Mėsos apdorojimo patalpa. Mėsos apdorojimo skyriaus įrengimų veikimo principai, eksploatacija ir darbo sauga. Užbaigiamieji skyriai. Šaltų gaminių skyrius. Šaltų gaminių skyriaus įrengimų veikimo principai, eksploatacija ir darbo sauga. Bulvinių gaminių gamybos skyrius. Bulvinių gaminių skyriaus įrengimų veikimo principai, eksploatacija ir darbo sauga. Karštų patiekalų gamybos patalpa. Karštųjų patiekalų skyriaus įrengimų veikimo principai, eksploatacija ir darbo sauga. Šaldymo įrengimai. Pagalbiniai skyriai. Salės indų plovykla. Baras. Patalpų eksploatacija. "Čili kaime" gaminama produkcija ir realizacija. Išvados.