Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Įmonių aprašymai>Įmonės veiklos analizė duonos kepykla UAB "Vilniaus duona"
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Įmonės veiklos analizė duonos kepykla UAB "Vilniaus duona"

  
 
 
12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Aprašymas

Įvadas. Darbo tikslas. Išanalizuoti "Vilniaus duona" veiklą bei jos perspektyvas. UAB "Vilniaus duona" veiklos analizė. UAB "Vilniaus duona" rinkos analizė. Rinka, kurioje veikia įmonė. UAB "Vilniaus duona" vartotojų analizė. Duonos gaminių ir "Vilniaus duonos" vartojimo tendencijos Lietuvoje. Duonos ir jos gaminių vartotojų sprendimų tipai. Vartotojų sprendimų priėmimo procesas ir jį įtakojantys veiksniai. Įmonėje naudojamos strategijos. "Vilniaus duona" vartotojų tyrimo metodikos. Pagrindimas. Apklausa. Anketa ir jos rezultatai. Išplėstinis vartotojų sprendimų priėmimo proceso modelis. UAB "Vilniaus duona" konkurentų analizė. Išvados ir rekomendacijos.

Ištrauka

Vilniaus duona" - tai didžiausia ir seniausia duonos kepykla šalyje, savo istoriją pradėjusi dar užpraeito šimtmečio pabaigoje. 1882 m. Vilniaus mieste.
Vėliau seniausia Vilniaus kepykla nuo kitų skyrėsi ir tuo, kad ruošė duonos kepyklų darbininkus – joje buvo įrengta Vilniaus politechnikos mokyklos mokomoji bazė. Besimokantieji gyveno dviejuose bendrabučiuose ir naudojosi kepykloje įsteigta biblioteka.
Šiandien "Vilniaus duona" yra Lietuvos duonos rinkos lyderė, o jos kepama duona - populiariausia šalyje. Ji užima apie 27 % šalies duonos rinkos. Bendrovėje dirba virš 640 darbuotojų, kurie per parą iškepa trečdalį milijono įvairiausių gaminių. "Vilniaus duona" yra tarptautinė duonos gamintoja, eksportuojanti savo produkciją į Baltijos ir kitas šalis. Bendrovės gamybos padaliniai veikia Vilniuje ir Panevėžyje, o pardavimo - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje.
Pastaruoju metu UAB "Vilniaus duona", bendradarbiaudama su Paramos fondu Europos socialinio fondo agentūra ir LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija, baigė įgyvendinti daugiau negu dvejus metus trukusį projektą "Darbuotojų kompetencijos prisitaikyti prie struktūrinių pokyčių organizacijoje ir rinkoje ugdymas UAB "Vilniaus duona".
Duoną mes valgome ne tokią, kokią valgė mūsų protėviai. Šiandien duonos pasirinkimas itin platus, ji kepama įvairiausių rūšių – tiek iš vienos rūšies miltų, tiek iš jų mišinių. Galime mėgautis keturių, penkių, netgi šešių rūšių grūdų duona. Kepama duona su grūdais, su sėlenomis, labai rupių miltų duona, duona su džiovintais vaisiais, duona su saulėgrąžomis, su moliūgų sėklomis, su sezamo sėklomis, su jūros kopūstais, o taip pat kviečių ar kitokių javų grūdų sėlenomis. Visa tai ne tik suteikia duonai malonų skonį bei aromatą, bet labai padidina duonos maistinę ir biologinę vertę.
Darbo tikslas
Išanalizuoti "Vilniaus duona" veiklą bei jos perspektyvas.
Darbo uždaviniai
1. Atlikti " Vilniaus duona" veiklos analizę;
2. Atlikti "Vilniaus duona" rinkos analizę;
3. Atlikti "Vilniaus duona" vartotojų analizę;
4. Atlikti "Vilniaus duona" konkurentu analizę. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-04-28
DalykasĮmonių aprašymų kursinis darbas
KategorijaVadyba >  Įmonių aprašymai
TipasKursiniai darbai
Apimtis31 puslapis 
Literatūros šaltiniai17
Dydis125.27 KB
AutoriusRasa
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2009 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasVirvilaitė
Švietimo institucijaKauno Technologijos Universitetas
FakultetasEkonomikos ir vadybos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Imones veiklos analize duonos kepykla [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Kursiniai darbai
  • 31 puslapis 
  • Kauno Technologijos Universitetas / 2 Klasė/kursas
  • Virvilaitė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą