(5 puslapiai)
Įvadas. Įmonės tipas. Valdymo principai. Valdymo metodai. Valdymo stilius. Valdymo struktūra. Skaityti daugiau(141 darbai)
(5 puslapiai)
Įvadas. Įmonės tipas. Valdymo principai. Valdymo metodai. Valdymo stilius. Valdymo struktūra. Skaityti daugiau(14 puslapių)
Įvadas. Organizacijos apibūdinimas. Organizacijos valdymo schema. Darbuotojų skyriaus darbo analizė. Darbuotojų sudėtis pagal grupes, amžių, lytį, išsilavinimą. Darbuotojų kaita organizacijoje. Darbo vietų aprašymų ar pareiginių nuostatų pavyzdžiai. Darbuotojų paieškos ir atrankos organizavimas. Darbuotojų atestavimo procedūra. Darbuotojų mokymas ir kvalifikacijos tobulinimas. Karjeros planavimas. Darbuotojų skyriaus rengiamų dokumentų pavyzdžiai. Vadovavimo darbuotojams analizė. Organizacijos kultūros apibūdinimas. Vadovaujančių darbuotojų skaičius. Darbuotojų skatinimo sistema. Dominuojantys vadovavimo stiliai, vadovų ir darbuotojų santykiai. Susirinkimų ir pasitarimų periodiškumas. Išvados. Pasiūlymai. Skaityti daugiau(9 puslapiai)
Įvadas. Valdymo funkcijų analizė. Organizacijos UAB "Saulė" charakteristika. Veiklos planavimas. Organizavimas. Personalo motyvacija. UAB "Saulė" aplinkos. Kontrolė. Išvados ir pasiūlymai. Skaityti daugiau(17 puslapių)
Įmonės charakteristika. Bendra informacija apie įmonę. Įmonės valdymo struktūra. Įmonės pareigybių ir darbuotojų struktūra. Valdymo informacinės sistemos. Kokybės vadyba. Bendrovės "Pieno žvaigždės" ūkinė veikla. Bendrovės veiklos kryptys, gaminiai. Pieno perdirbimo procesas. Žaliavų supirkimas. Sandėliavimas. Žaliavų pirminis apdorojimas. Pieno mechaninis apdorojimas. Pieno šiluminis apdorojimas. Pieno produktų fasavimas, pakavimas ir ženklinimas. Pieno produktų laikymas ir realizavimas. Veiklos valdymas ir kontrolė. Maisto saugos kokybės ir aplinkos apsaugos politika. Aplinkos vadybos sistema. Produkcijos ir žaliavos kokybės kontrolė. Gavinių kontrolė. Technologinio proceso kontrolė. Gatavos produkcijos kontrolė. Geriamo vandens ir nuotekų kontrolė. Darbas iliustruotas paveikslėliais. Skaityti daugiau(15 puslapių)
Transcom - didžiausias operatorius Europoje. Įvadas. Organizacijos elgsenos bruožų apklausos metodologinis pagrindimas. Pagrindinės koncepcijos. Pagrindiniai metodai. Organizacijos elgsenos bruožų apklausos teorinis pagrindimas. Apklausos analizė. AB "Transcom" bendroji charakteristika. Bendra charakteristika apie organizacijoje. dirbančius žmones. AB "Transcom" elgsenos modelis. AB "Transcom" elgsenos bruožų vertinimas. Išvados. Išnašos. Skaityti daugiau(9 puslapiai)
Tiriamas objektas – organizacinė sistema UAB "Inkasatorių biuras". Organizacijos UAB "Inkasatorių biuras" savybių analizė. Išorinis sistemos aprašymas. Vidinis sistemos aprašymas Organizacijos veiklos aprašas. Esybių ir procesų suvestinė. Hierarchinis organizacijos veiklos modelis. Pirmojo lygio kontekstinė diagrama. Kompiuterizuoto valdymo modelis. Duomenų struktūros diagramos. Skaityti daugiau(11 puslapių)
Įvadas. Organizacijos valdymo funkcijos. Planavimas. Organizavimas. Motyvacija. Kontrolė ir reguliavimas. Firmos vadybos funkcijų realizavimo praktika. Planavimas įmonėje. Organizavimas įmonėje. Motyvacija įmonėje. Kontrolė įmonėje. Išvados. Skaityti daugiau(6 puslapiai)
Įvadas. Viešbučio valdymo struktūra. Proceso ir jo valdymo dalyviai. Planavimas. Skatinimas. Kontrolė. Išvados. Skaityti daugiau(6 puslapiai)
Darbo tikslas. Įvadas. Valdymo struktūra. Produkto darymo procesas. Proceso dalyviai. Planavimas. Skatinimas. Kontrolė. Išvados. Skaityti daugiau(11 puslapių)
Įvadas. Įmonės charakteristika. Valdymo struktūra. Įmonės veikla. Vartotojai. Organizacijos aplinka. Organizacijos veiklos rodikliai per pastaruosius kelerius metus. Rinkodaros veikla. Prekė. Kaina. Pateikimas. Rėmimas. Turizmo vadybininko darbas. Turizmo vadybininko veiklos sritys ir kompetencijos. Plėtros gerinimo galimybės. Išvados. Skaityti daugiau(17 puslapių)
Įmonės pristatymas. Įmonės pavadinimas, rekvizitai. Įmonės veiklos kryptis, asortimentas. Įmonės vieta Lietuvos rinkoje bei aplinka, kurioje ji veikia. Įmonės išorinės aplinkos analizė. Vidinės aplinkos analizė. Respublikinės langų ir durų gamintojų asociacija. Įmonės technologijos. Veiklos proceso aprašymas. Įmonės organizacinė struktūra. Vadybininko funkcijos. Planų sistema įmonėje. Darbų saugos reikalavimai įmonėje. Pareiginiai nuostatai, darbo vietų aprašymai. Darbo vietų aprašymas. Žmogiškieji ištekliai, kvalifikacijos kėlimas. Įmonės plėtros galimybės. Skaityti daugiau(5 puslapiai)
Įvadas. Beveik visuose "Melgos" centruose teikiamos paslaugos. Dėstymas. Proceso ir jo valdymo dalyviai. Planavimas. Skatinimas. Kontrolė. Išvados. Skaityti daugiau(3 puslapiai)
Parduotuvių tinklo "Drogas" pristatymas anglų kalba. Global partnership. History. Conslusion. Skaityti daugiau(8 puslapiai)
Įvadas. AB "Kauno pieno centras" misija ir tikslai. AB "Kauno pieno centras" išorinės ir vidinės aplinkos analizė. Išorinių veiksnių galimybės ir grėsmės. Vidinių veiksnių pranašumai ir trūkumai. Strateginių alternatyvų analizė ir jų parinkimas. Bostono konsultacinės grupės metodika. Produktų atžvilgiu strateginių alternatyvų analizė ir parinkimas. Konkurencinės padėties įvertinimas. Strateginė analizė pagal "General electric" matricą. Išvados. Skaityti daugiau(15 puslapių)
Įvadas. Teorinė dalis. Organizacinė struktūra. Planavimas. Organizavimas. Skatinimas. Kontrolė. Žinių vadyba. Praktinė dalis. Planavimas. Organizavimas. Skatinimas. Kontrolė. Žinių vadyba. Išvados. Skaityti daugiau(7 puslapiai)
Įvadas. UAB "Omnitel" organizacinė struktūra. UAB "Programavimo paslaugų centras" organizacinė struktūra. Projektų valdymo teorinis modelis. Projekto inicijavimas. Projekto planavimas. Projekto įgyvendinimas. Projekto kontrolė. Projekto įvertinimas. Skaityti daugiau(6 puslapiai)
Įvadas. Valdymo struktūra. Teorinis valdymo modelis. Proceso dalyviai. Planavimas. Skatinimas. Kontrolė. Išvados. Skaityti daugiau(11 puslapių)
Įmonės veiklos apžvalga. Įmonės valdymas. Valdymo organizacinė schema. Rinkos, jų apimtis įmonės dydis rinkoje. Įmonės veiklos finansinių rodiklių formavimas. Ir veiklos rezultatų nustatymas. Įmonės apskaitos politika. Turtas ir jo savininkai. PVM sąskaita-faktūra (sąskaita-faktūra).Kasos pajamų orderis. Kasos išlaidų orderis. Mokėjimo pavedimas. Banko išrašas. Avanso apyskaita. Prekių gabenimo važtaraštis. Pajamų ir PVM deklaracijų užpildymas. Įmonės veiklos finansinė analizė. Skaityti daugiau(11 puslapių)
Įvadas. Įmonės charakteristika. Įmonės teisės. Restorano turtas. Restorano darbuotojai. Restorano rinka bei teikiamos paslaugos. Restorano konkurencingumas. Restorano vizija bei misija. Išvados. Skaityti daugiau(6 puslapiai)
Įvadas. "Katpėdėlė pirkia". Įmonės aplinkos vertinimas. Patalpos. Interjeras. Muzikinis fonas. Lankytojų kontingentas. Stalų serviravimas ir baldų funkcionalumas. Valgiaraštis. Įmonės aptarnaujantis personalas. Išvados ir pasiūlymai. Skaityti daugiau