Šperos.lt > Vadyba > Įmonių aprašymai > Įmonės analizė: kavinė "Neringa"

Įmonės analizė: kavinė "Neringa"

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. "Neringa" kavinės charakteristika. Maitinimo įmonės patalpos, jų paskirtis, naudojami įrenginiai ir inventorius. Valgiaraščio, meniu struktūra, patiekalų asortimentas bei apipavidalinimas. Barmeno ir padavėjų darbo technikos analizė. Maitinimo įmonės darbuotojų profesinės etikos normų laikymasis bei papildomų paslaugų organizavimas. Užsakymo priėmimas. Paslaugos. Reklama. Kavinės "NERINGA" meniu. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

9 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 20.08 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą