Įvadas. Tikslas: Išnagrinėti individualios K. Butauto Įmonės "Saldusis biskvitas" veiklą ir valgiaraščių sudarymo principus. K. Butauto IĮ kavinė–baras "Saldusis biskvitas" aprašymas. IĮ "Saldusis biskvitas". Keletas virtuvės paslapčių. Nuolaidos. Paslaugos. Studentų kavinukė. Kavinės meniu. Žaliavų atvežimas ir laikymas. Šiluminiai apdorojimai. Sandėliavimo ir realizacijos sąlygos. Kavinė–baras "Saldusis biskvitas" salės apkrovimo grafikas. Įrenginių išdėstymo planas bei gamybinių patalpų išdėstymo schema. Individuali užduotis. Valgiaraščių sudarymo principai. Valgiaraščio reikšmė. Valgiaraščio turinys. Valgiaraščio sudarymas. Valgiaraščių rūšys. Valgiaraščio apipavidalinimo rekomendacijos. Valgiaraščio patiekalų asortimento formavimas ir struktūros analizė. Išvados.