Šperos.lt > Vadyba > Įmonių aprašymai > Įmonės veiklos analizė: kavinė–baras "Saldusis biskvitas"

Įmonės veiklos analizė: kavinė–baras "Saldusis biskvitas"

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Tikslas: Išnagrinėti individualios K. Butauto Įmonės "Saldusis biskvitas" veiklą ir valgiaraščių sudarymo principus. K. Butauto IĮ kavinė–baras "Saldusis biskvitas" aprašymas. IĮ "Saldusis biskvitas". Keletas virtuvės paslapčių. Nuolaidos. Paslaugos. Studentų kavinukė. Kavinės meniu. Žaliavų atvežimas ir laikymas. Šiluminiai apdorojimai. Sandėliavimo ir realizacijos sąlygos. Kavinė–baras "Saldusis biskvitas" salės apkrovimo grafikas. Įrenginių išdėstymo planas bei gamybinių patalpų išdėstymo schema. Individuali užduotis. Valgiaraščių sudarymo principai. Valgiaraščio reikšmė. Valgiaraščio turinys. Valgiaraščio sudarymas. Valgiaraščių rūšys. Valgiaraščio apipavidalinimo rekomendacijos. Valgiaraščio patiekalų asortimento formavimas ir struktūros analizė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

15 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Klaipėdos verslo aukštoji mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 31.56 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą