Įkelti darbą
Šperos.lt
> Vadyba
> Įmonių aprašymai
> Įmonės išorinės aplinkos analizė: restoranas UAB "Brodvėjaus Pica"
Įmonės išorinės aplinkos analizė: restoranas UAB "Brodvėjaus Pica"
9.8
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
UAB restorano "Brodvėjaus Pica" išorinės aplinkos analizė. Tolimosios aplinkos įvertinimas. Vartotojų galios įvertinimas. Tiekėjų galios įvertinimas. Potencialių konkurentų įvertinimas. Tiesioginių konkurentų įvertinimas. Pakaitalai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Vadyba
,
Įmonių aprašymai
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Panevėžio kolegija
Failo tipas:
10.03 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Įmonės išorinės aplinkos strateginė analizė: UAB "Buteka"
Įmonės išorinės aplinkos analizė: parduotuvė "Krupas"
Įmonės išorinės aplinkos analizė: grožio salonas
Verslo įmonės išorinės aplinkos strateginė analizė
Įmonės strateginis planas: UAB "Topo centras"
Įmonės marketingo planas: pervežimas reguliariais skrydžiais UAB "Aviakompanija Lietuva"
Organizacijos išorinės aplinkos analizė: pirmieji šeši žingsniai. Verslo planas: kirpykla IĮ "Nefertitė"
Įmonės analizė: maisto pardavimas AW’s Fish and Chip Shop
Įmonės (organizacijos) vidinės aplinkos struktūros pokyčių įtakos jos veiklos rezultatams modelis
Teikiamos paslaugos, marketingo situacija, strategijos formavimas: motelis "Linas"